Cautare

380 de rezultate pentru "clinica dr melnic" (9.44 secunde)
Vedeta avea stabilita o vizita la Iasi azi, pentru a participa la o conferinta de presa si un dineu organizat de clinica Oxygen Esthetic Center, care a invitat-o sa fie prezenta la lansarea ultimelor tehnologii in materie de estetica.
In 1891, scriitorul a fost internat la clinica doctorului Blanche, in Passy, unde a trait in stare semiconstienta pana la moarte.
Dupa o luna de la externarea din clinica profesorului Gannushkin, Esenin s-a sinucis, spanzurandu-se de teava sistemului de incalzire, in hotelul Angleterre din Leningrad.
Anamaria Prodan a anuntat recent ca-si va scoate implanturile cu silicon. Aceasta a facut anuntul pe Facebook, unde a scris:
"Frumusetea clasica nu se demodeaza niciodata", acesta este motto-ul in care Julia Jianu crede cu desavarsire, iar cu ajutorul doamnei Dr.
Mai mult, este prima linie de produse special conceputa pentru a preveni cauzele bolii parodontale, nu doar simptomele. DaVinci Dental Clinic este o clinica stomatologica infiintata din dorinta domnului Dr.
Un pachet include cazare si trei mese pe zi, fiind disponibil atat in varianta de weekend, cat si pentru 7 sau 10 zile, pretul fiind de 60 euro/zi, ne-a spus dr.
Baietelul lor s-a nascut azi noapte la o clinica privata din Capitala. Sunt extraordinar de fericit, radiez de bucurie si la fel si mama, bine, mama mai mult decat mine.
2014 - Atelierul de Productie, Bucuresti 2015 - Dental One, clinica dentara de lux din Bucuresti 2016 - CrossRoads, la Galeria Phototeque, JW Marriott, Bucuresti - La Vida Colorida, la terasa La Rambla, Bucuresti - Coloreaza-ti viata, invitati:
In metodele mele de evaluare clinica folosesc, bineinteles, si testele proiective. Dintre toate, cel mai des Testul arborelui. Poate nu este cel mai sigur, dar cu siguranta ofera niste concluzii bine intemeiate despre un psihic in deriva.
In urma cu doar doua luni, Lavinia Pirva a fost surprinsa la o clinica de fertilizare din Bucuresti, insa artista a negat zvonurile sarcinii.
Din 1997 a lucrat ca medic in Clinica de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. ... Scurta prezentare-prof.dr. ... Dr. ... Prof.dr. ... Prof.dr.
A mai fost operat si la inima Catalin Botezatu a mai fost operat in trecut, atunci cand i-au fost montate cinci stenturi in inima. Catalin Botezatu a suferit interventiile chirurgicale tot la o clinica din Turcia.
Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afectiune digestiva cronica benigna, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopica, la Spitalul Elias, interventia chirurgicala fiind impusa de evolutia clinica.
Clinica privata Medlife din Capitala este dotata cu un aparat care poate aspira leziunile la sani prin ghidaj ecografic, fara bisturiu.
S-a prezentat in Clinica Medireflex dupa multe incercari nereusite de fertilizare. ... Dr.Iuliana Avadanei M.G -Acupunctura-Homeopatie, Centrul de Sanatate Medireflex, Strada Nerva Traian nr.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti. ... Echipa Centrului Medical Medireflex Dr.
Malpraxisul se intampla in toate tarile lumii, iar acolo (in Statele Unite ale Americii) pacientii sunt despagubiti, spre deosebire de Romania, unde nu se intampla acest lucru", a comentat Raed Arafat in cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV, referitor la cazul tinerei de 37 de ani, care a murit recent dupa o operatie de liposuctie efectuata intr-o clinica de chirurgie plastica din Romania.
Mai intai in America si apoi intr-o clinica din Spania, unde mi-am si recastigat sanatatea fara sa ma operez. M-am vindecat cu tratamente naturiste, pe baza de plante, dar si cu ajutorul psihologului care sustine ca anomalia a aparut pe fond de stres excesiv", a completat fosta Miss Romania.
- preocuparea deosebita fata de o boala serioasa - interpretarea gresita a simptomelor organice - absenta halucinatiilor sau psihozei - suferinta clinica sau afectare functionala.
google-analytics.com